Special Strategic Planning Board 6th December 2012

Programme

Time	Item	Duration
10.30	Chairman's Opening remarks including housekeeping, format of meeting, apologies etc.	5 mins
10.35	Public Speaking	1 hour (There will be a further 30 minute public speaking session in the afternoon, if required).
11.35	Officer presentation on Development Strategy including purpose of document, context, vision, overall approach on a Borough wide basis and town by town distribution.	10 mins
11.45	SP Board/Member Questions and Debate on Borough wide	15 mins
12.00	Break	10 mins
12.10	Officer presentation on Crewe	10 mins
12.20	SP Board/Member Questions and debate on Crewe	20 mins

12.40	Officer	10 mins
	presentation on	
	Macclesfield	
12.50	SP Board/Member	20 mins
	Questions and	
	debate on	
	Macclesfield	
13.10	Lunch	30 mins
13.40	Further Public	30 mins
	Speaking Session	
14.10	(Only if required). Officer	C mains
14.10	presentation on	5 mins
	Alsager	
14.15	SP Board/Member	10 mins
	Questions and	
	debate on Alsager	
14.25	Officer	5 mins
	presentation on	
44.20	Congleton	10
14.30	SP Board/ Member Questions and	10 mins
	debate on	
	Congleton	
14.40	Officer	5 mins
	presentation on	
	Knutsford	
14.45	SP Board/Member	10 mins
	Questions and	
	debate on	
	Knutsford	
14.55	Officer	5 mins
	presentation on	
	Middlewich	
15.00	SP Board/Member	10 mins
	Questions and	
	debate on	
	Middlewich	
	1	1

15 10	Officer	E mine
15.10	Officer	5 mins
	presentation on	
	Nantwich	
15.15	SP Board/Member	10 mins
	Questions and	
	debate on	
	Nantwich	
	TACHEWIOTI	
15.25	Break	10 mins
15.25	Dieak	10 1111115
45.05	O(()	E saise
15.35	Officer	5 mins
	presentation on	
	Sandbach	
15.40	SP Board/Member	5 mins
	Questions and	
	debate on	
	Sandbach	
	Sandbach	
45.45	Officer	F mains
15.45	Officer	5 mins
	presentation on	
	Wilmslow	
15.50	SP Board/Member	5 mins
	Questions and	
	debate on	
	Wilmslow	
	VVIIIIISIOVV	
15.55	Officer	5 mins
10.00		5 IIIIIIS
	presentation on	
	Handforth East	
16.00	SP Board/Member	10 mins
	Questions and	
	debate on	
	Handforth East	
16.10	Officer	5 mins
	presentation on	
	South east Crewe	
16.15	_	20 min =
16.15	SP Board/ Member	20 mins
	Questions and	
	debate on South	
	East Crewe	
16.35	Officer	5 mins
	presentation on	
	Emerging Policy	
	Principles	

16.40	SP Board/Member Questions and debate on Emerging Policy Principles	15 mins
16.55	Voting including any amendments proposed	40 mins
17.35	End	

All timings are approximate and this programme is provisional and subject to change